Καλωσορίσατε στη...
Μαγευτική χώρα του παιδιού.
Εδώ όλα τα όνειρα των
παιδιών σας γίνονται πραγματικότητα. 

Υπεύθυνη Ντι-ντιτ & Αρλεκίνος

Από το ξεκίνημα δημιουργίας των παιδικών σταθμών, η Χρύσα Μπόμπολου επέλεξε ιδιαίτερα ικανούς συνεργάτες με ευαισθησία και με όραμα στην αγωγή και εκπαίδευση των παιδιών, που πολλοί απ’ αυτούς παραμένουν ακόμα κοντά μας. Όλοι μαζί κατάφεραν να δημιουργήσουν μέσα σ’ ένα κλίμα ουσιαστικής αγάπης και αφοσίωσης, μια παιδαγωγική προσέγγιση που αντλεί στοιχεία από διάφορες σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους που εφαρμόστηκαν κατά καιρούς σε προηγμένες συγκριτικά χώρες, διατηρώντας πάντα το στίγμα της ελληνικής παράδοσης και κουλτούρας. 

Βρείτε την...

Με αγάπη, συνείδηση, εμπιστοσύνη και ασφάλεια δημιουργήσαμε ένα χώρο παραμυθένιο για τα παιδιά, τα οποία βοηθούμενα από το έμπειρο και το καταρτισμένο προσωπικό μας, εισέρχονται σιγά σιγά στην κοινωνία των μεγάλων.

  • Ένας μεγάλος χειμερινός αλλά και καλοκαιρινός ονειρεμένος παιδότοπος σας προσφέρει παιχνίδι, χαρά, απασχόληση για το παιδί σας, με στόχο να οδηγήσει την παιδική φαντασία από τον κόσμο των ονείρων στον κόσμο της πραγματικότητας.

  • Το νηπιαγωγειο και ο παιδικός σταθμός μας αποτελεί μια αστείρευτη πηγή αγάπης και σεβασμού για τα παιδιά, ένας τρυφερός ύμνος κατανόησης και βοήθειας στη μάνα και στον πατέρα που με αγωνία μεριμνούν για την ασφαλέστερη επιλογή του καταλληλότερου - παιδαγωγικά - πλαισίου ανάπτυξης του παιδιού τους!

  • Σκοπός μας είναι η παροχή αγωγής, φροντίδας και εκπαίδευσης στα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Βασικό μέλημά μας η εξασφάλιση της ομαλής και ολόπλευρης νοητικής, συναισθηματικής και κοινωνικής ανάπτυξης των παιδιών βρεφικής, μεταβρεφικής και παιδικής ηλικίας.

Κάθε αρχή σχολικής χρονιάς , όλοι οι γονείς ψάχνουμε να βρούμε διαφορετικές δραστηριότητες για τα παιδιά ώστε να απασχολούνται δημιουργικά τα απογεύματά τους. Εικαστικά, Μουσικοκινητική, Ζωγραφική, Θεατρική Αγωγή, Πληροφορική και Αγγλικά είναι κάποιες από τις επιλογές !!!

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε τους χώρους 3 Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης  όπου έρχονται να ¨στηρίξουν¨ παιδιά και γονείς. Μέσα από τις δραστηριότητες τα παιδιά μαθαίνουν να συντονίζονται, να συνεργάζονται και ν' αναπτύσσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

  Βασίλης Μπίλλης

 Χρύσα Μπόμπολου 

ΝΤΙ-ΝΤΙΤ ~ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ~ Κ.Δ.Α.Π

Ghostbusters - Theme Song
00:00 / 00:00

Υπεύθυνος ΚΔΑΠ

O Βασίλης Μπίλλης είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Αιγαίου με ειδίκευση στη γλωσσολογία, κατέχει πτυχίο «Proficiency» στη αγγλική γλώσσα και η αγάπη του για τα παιδιά τον οδήγησε να ιδρύσει το πρώτο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) στη Λάρισα. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων αναφορικά με την αγωγή του παιδιού.​

Βρείτε τον...